Algemeen

Technische staf HYS compleet voor het nieuwe seizoen

HYS heeft haar technische staf voor het volgende seizoen rond. Ali Yildiz is de nieuwe trainer van de club uitkomend in de vijfde klasse. 

Yildiz neemt al jaren vrijwillige taken op zich binnen HYS en is een van de grondleggers van de huidige groeiende jeugdafdeling. Omdat het trainerschap naar meer smaakte heeft hij succesvol de UEFA-C cursus ondergaan en zal derhalve als nieuwbakken trainer komend seizoen de Zondag 1 op zich nemen.

Als club heeft HYS een nieuwe missie en visie opgesteld waarbij we ons vlaggenschip op termijn willen laten bestaan met zoveel mogelijk zelf-opgeleide spelers en regionaal talent, om zoveel mogelijk draagvlak binnen de club te creeeren. De club is er van overtuigd dat Yildiz met zijn achtergrond en kwaliteiten perfect kan ondersteunen.

Aydin Yavas (huidig assistent trainer Zondag 1) zal zijn taken voortzetten onder de nieuwe hoofdtrainer. Yavas heeft bewezen een veelzijdige en betrouwbare staflid te zijn waardoor HYS enorm blij is met deze voortzetting.

Het team wordt ondersteund en geleidt door teammanager Aykut Bicer welke reeds een aantal technische taken op zich heeft genomen.

Met dank aan HYS.