AlgemeenZaterdag 5e klasse B

Staf SVIJ verlengt met twee seizoenen

Met trots laat het bestuur van SVIJ weten dat de contracten met hoofdtrainer Nico van den Berghe en zijn complete staf met twee seizoenen zijn verlengd.

Aftredend voorzitter Hans van Amersfoort geeft aan dat met het verlengen gekozen is voor stabiliteit. “Je moet natuurlijk nooit over je graf heen regeren, maar het is een hele bewuste keuze, die we vooral met het oog op de toekomst hebben gedaan”.

“We hebben goede gesprekken gevoerd met de technische staf Nico van den Berghe en zijn assistenten Harm Kamstra, Henk Vis en Richard Koekenbier, maar ook met de medische staf onder leiding van fysio Henk Venema en met teamanagement, Ab Oudendijk en Martin Luijken. Net als met de spelersgroep is er sprake van een grote cohesie en goede basis voor ons als bestuur om de samenwerking voort te zetten”.

Nico van den Berghe is ook heel duidelijk. “Er liggen nog zoveel mogelijkheden bij deze snel groeiende club. Er is een talentvolle jeugd die gaat doorstromen. Daarnaast beschikken we al over een prima selectie, waar ook nog wat uitbreiding in gaat plaats vinden. Met dit alles moeten we als club doorgroeien en dat zie ik als mijn belangrijkste taak.”

“Vorig seizoen was een naar jaar en heeft af en toe de verhoudingen wat op scherp gezet. Maar de neuzen staan nu allemaal dezelfde kant op en mijn missie is om van SVIJ een stabiele derdeklasser te gaan maken. Ambitieus misschien wel, maar met het materiaal dat er is en nog komt, moet dit zeker kunnen”.

“Dit seizoen gaan we er met elkaar alles aan doen om te promoveren, dus presteren maar wel met een goede dosis plezier, want dat is heel belangrijk”.

SVIJ bezet momenteel de tweede plaats in de competitie en dat betekent, dat de club bij plaatsing voor de nacompetitie is veroordeeld tot het spelen van minimaal 2 extra wedstrijden. Maar misschien laat nummer 1 nog punten liggen. Dus wie weet… Er zijn nog 11 wedstrijden te spelen.

Met dank aan Peter Barzilay