AlgemeenZaterdag 3e klasse A

Radjin de Haan ook komend jaar bij HYS

Komend jaar zal de zaterdagtak van HYS wederom onder leiding staan van Radjin de Haan. Beide partijen zijn het eens geworden over een verlenging van de samenwerking.

“Voor mij was het geen moeilijke keuze. Ik wil graag meewerken aan de doelstellingen die de club heeft op sportief gebied en daarbij HYS op de kaart zetten. We hebben een kwalitatief goede groep spelers en een fantastische begeleiding. Dus mogelijkheden genoeg om de doelstellingen te behalen. Ik kijk dan ook naar uit de voortzetting van onze samenwerking”, aldus Radjin de Haan.

Volgens technisch manager Taylan Ciblak stond De Haan direct voor een disciplinaire test tijdens zijn eerste duel. “Radjin zijn werkwijze kon direct rekenen op applaus vanuit het bestuur en ziet in Radjin een perfecte verlenging van het beleid binnenskamers.” Vice-voorzitter Mahir Karasuluk geeft aan zeer verheugd te zijn met de verlenging van de samenwerking met De Haan. “Wij hebben als jong bestuur de nodige stappen gezet de afgelopen jaren. De ervaring van Radjin zeer welkom is in het nemen van de volgende hordes.”

Met dank aan Taylan Ciblak