Voetbal in Haarlem

Over het (amateur)voetbal in de regio Haarlem

Olympia Haarlem versterkt zich met verdediger uit de Tweede Divisie

DoorRedactie

mei 20, 2024
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 100?

Olympia Haarlem heeft haar selectie voor volgend seizoen versterkt met Henry Opoku. De verdediger komt over van ADO’20 waar Opoku een vaste basiskracht was.

Met de komst van Opoku haalt Olympia Haarlem iemand binnen met een brok aan ervaring op divisie niveau. Voor hij naar ADO ‘20 ging speelde hij onder andere voor Quick Boys en voor OFC Oostzaan, toen nog uitkomend in de Derde Divisie.

Opoku is de afgelopen periode door veel clubs benaderd maar koos uiteindelijk voor Olympia Haarlem. De ambitie van de club en het totale plaatje gaven uiteindelijk de doorslag voor Opoku.

Het was geen makkelijke beslissing om een niveau lager te gaan voetballen maar mede door combinatie van werk en opnieuw een dochter op komst in huize Opoku is spelen op divisie niveau lastig te combineren.

Voor trainer Barry Tjeertes is Opoku geen onbekende. Ze werkten eerder samen bij OFC en HFC EDO. “Ik kijk er erg naar uit en ik hoop dat ik met mijn ervaring de ploeg kan helpen” aldus Opoku.

“We heten Henry Opoku van harte welkom bij Olympia Haarlem en wensen hem veel plezier en succes toe”, sluit van der Giezen af.

Foto: Pim Hols / konhfc.nl

Door Redactie