AlgemeenVierde Divisie

HBC en Jasper Ketting verlengen samenwerking

Goed nieuws uit Heemstede. De samenwerking tussen HBC en haar hoofdtrainer Jasper Ketting is verlengd.

“Ik ben een gelukkige voorzitter!”, zegt Piet Soomer. “De samenwerking met Jasper is zeer goed te noemen. Het voelt een beetje als een droomhuwelijk. En deze is nog volop in bloei.”

Dat droomhuwelijk begon aan de start van het seizoen 2018-2019. HBC kwam toen uit in de derde klasse. Tegenwoordig komt het uit in de Vierde Divisie. “En nog steeds denken wij dat er voldoende uit deze samenwerking te halen is”, vervolgd Soomer. “Er is een gezonde ambitie om het maximale er uit te halen. Daarbij zit er voldoende rek in de selectie en staf. Dat zorgt er voor dat dit een uitdagend platform is en blijft om elke dag het beste eruit te halen.”

“Wij zijn beiden super tevreden met deze nieuwe overeenkomst. Het huidige contract is opengebroken en het nieuwe contract heeft een tijdsduur van anderhalf jaar met een wederzijdse optie voor nog een seizoen”, sluit Soomer af.

HBC speelt dit seizoen voor het eerst in de Vierde Divisie. Hierin staat de club na elf wedstrijden op de eerste plaats op de ranglijst met drie punten voorsprong op nummer twee Ajax (am.). De eerste periode werd ook al binnengehaald door de Heemstedenaren.

Tekst: Danny Prinsen 

Foto: HBC