Algemeen

Gidon Reinders Folmer is volgend seizoen onder de pannen bij LSVV

Gidon Reinders Folmer gaat volgend seizoen aan de slag bij eerste klasser LSVV.  Hij komt over van ROAC waar hij aan zijn tweede seizoen bezig is. Hij volgt Rob Klanker op.

,,Met Gidon komt er een trainer die voort kan bouwen op het fundament bij LSVV’, zegt de club op haar website. ,,Gidon kan met zijn eigen accenten in tactiek en trainingen en met zijn benadering van het voetbalspel en het teamproces,  de talenten en spelerseigenschappen, die er binnen de LSVV-selectie aanwezig zijn, verder ontwikkelen.’’

 

Na zijn voetbalcarrière, die hem onder andere langs HFC Haarlem en ARC uit Alphen a/d Rijn heeft gebracht, is Reinders Folmer het trainersvak in gegroeid. Na 7 jaren als hoofdtrainer bij Alliance ’22 en 2 jaar bij VV Schoten is hij nu bezig aan zijn tweede jaar bij s.v. ROAC in Rijpwetering.

Reinders Folmer zegt. ,, LSVV is een vereniging met een goede balans tussen ambitie en prestatie aan de ene kant en plezier en een gezond stuk realisme aan de andere kant. Bovendien staat er een goede selectie, zowel qua leeftijden als qua type spelers, waarbij er een mooie uitdaging ligt om zo lang mogelijk om de prijzen mee te gaan doen in de eerste klasse’.

Foto: LSVV