Zaterdag 4e klasse C

VSV weer een stap dichter bij derde klasse.

Beide trainers konden niet op volle oorlogssterkte starten. Bij trainer Paul Meinders ontbraken spelers
met een lichte blessure en bij Rob Spronk hadden twee spelers op het laatste moment afgezegd.
VSV probeerde vanaf de aftrap Velsen onder druk te zetten, maar Velsen wist zich prima onder de druk uit te voetballen en verraste de eerste twintig minuten met goed voetbal. Marco Veenboer bracht de bezoekers zelfs op een 0-1 voorsprong door laconiek verdedigen van VSV.
VSV bleef slordig en uit een corner wist dezelfde Veenboer de stand zelfs naar 0-2 te brengen als Mario, de keeper van VSV, niet met een sublieme redding had ingegrepen. Na twintig minuten pakte VSV de draad weer op en in de 25ste minuut wist Donny Klok uit een vrije trap het hoofd van Roy Penders te vinden, 1-1.
VSV werd dominanter en Justin Kunst verscheen voor Denny Bol, die de 2-1 wist te voorkomen. Vlak
hierna was het alsnog raak. Donny Klok schoot een bal via de paal binnen, 2-1. Nog een grote kans voor Jesse Kooiman werd ruim over geschoten. Donny Klok wist nog wel het net te vinden in de eerste helft met een mooie volley, 3-1. Dit was tevens de ruststand.
Na de thee kwam een ander VSV naar buiten en domineerde de rest van de wedstrijd. Bij een mooie aanval
wist Max Hummel, via een balletje breed, Justin Kunst te vinden, die de 4-1 binnen liep. Na ruim een
uur spelen werd Jesse Kooiman gehaakt in de zestien, waardoor de scheidsrechter de bal op de stip legde.
Justin Kunst schoot de bal onberispelijk binnen, 5-1. Dit was tevens de eindstand.
Door het verlies van Velsenoord bij VVH met 3-0, is VSV weer een stap dichter bij promotie. Paul Meinders kan terug kijken op een prima tweede helft en complimenteerde Velsen voor het goede
begin. Rob Spronk kon zich vinden in de overwinning van VSV. In de jonge ploeg van Velsen zit zeker nog