VSV blijft in de race voor promotie 

VSV wil graag naar de 2e klasse maar gelet op het niveau wat zij lieten zien in de wedstrijd tegen Spaarnwoude zou dat een stapje te hoog zijn. Toch is de kans op promotie nog niet verkeken. 

Het zonnetje scheen, de temperatuur was goed, feest na afloop, de grasmat slecht evenals het voetbal wat VSV liet zien. Malcolm en Denzel Meijer lieten vandaag passeerbewegingen zien uit de tijd van hun van vader Hennie Meijer. Rechts of links de bal voor bij de tegenstander spelen en dan aan de andere kant passeren.

VSV combineerde er lustig op los maar voor de hoeveelheid kansen en mogelijkheden die zij onbenut lieten was een telraam onvoldoende. Het was allemaal te gehaast en het drukke en constant coachen van Zonneveld deed zijn team geen goed. Zijn team straalde weinig tot geen vertrouwen in een goede afloop uit terwijl zij heer en meester waren.

Vlak voor rust kwam VSV toch op een voorsprong. Denzel Meijer draaide in de zestienmeter met de bal aan zijn voet om Joost Fokke heem die hem neerhaalde. De door scheidsrechter Brian Lampers terecht gegeven strafschop werd door Malcolm Meijer keurig achter doelman Patrick Kort binnen geschoten.

Na rust kwam Spaarnwoude goed de kleedkamer uit en Stephan Clarenburg leek uit een vrije trap de gelijkmaker te scoren maar de bal ging net over het doel van Roy van der Aar.

VSV durfde niet te voetballen en iedere bal ging terug naar de verdediging. Waarvoor de ploeg bang was blijft de vraag want Spaarnwoude had weinig tot niets in te brengen. De aloude voetbalwet ging vandaag ook weer op. Na fouten in de zestienmeter van de VSV-verdediging scoorde uit een scrimmage Mark Visser de 1-1. Daarna moest VSV komen maar de mooiste kansen werden om zeep geholpen. Het vertrouwen in eigen kunnen was ver te zoeken en de bezoekers kregen via Mark Visser, Stephan Clarenburg en Joost Fokke mogelijkheden op de voorsprong maar scoren bleek moeilijk.

Met meer geluk dan wijsheid en fouten van de Spaarnwoude-verdediging mocht Bart Veldhuis de thuisploeg op voorsprong zetten. Zonneveld haalde hierna zijn spits Denzel Meijer naar de verdediging wat niet veel verbetering bracht. Justien Teunissen kreeg nog de mogelijkheid op de gelijkmaker maar wederom met enorm veel geluk was het Bart Veldhuis die de eindstand op 3-1 bepaalde en het feest kon gaan beginnen.

Ap Ras