Zondag 3e klasse C

Tim Joon nieuwe trainer VSV

VSV heeft een nieuwe trainer gevonden voor haar zondagselectie. Waar een aantal weken geleden David Zonneveld aangaf te vertrekken heeft de club in Tim Joon een nieuwe hoofdcoach gevonden.

Eerder deze maand werd bekend dat de samenwerking tussen BVC Bloemendaal en Tim Joon aan het einde van het lopende seizoen zal stoppen.

“De technische commissie heeft een zorgvuldig proces gevoerd door in eerste instantie een profiel van de nieuwe hoofdtrainer van VSV op te stellen en daarna gezamenlijk de gesprekken te voeren. Daarop zijn we bij Tim uitgekomen: hij heeft ervaring, werkt gestructureerd en hij kan teams en spelers individueel ontwikkelen en hij werkt graag met jonge talenten. Deze filosofie past uitstekend bij de doelstellingen van VSV, waarbij naast heel veel plezier, de doorstroming en ontwikkeling van eigen jeugd zeer belangrijk is”, luidt de verklaring van VSV op haar website.

“Hij is een eigentijdse trainer, waarvan wij verwachten dat hij het maximale uit deze selectie kan halen en onze jonge spelers beter kan maken. Hij heeft in de afgelopen zeven jaar bij Bloemendaal laten zien dat hij daar een aansprekende speelwijze kan koppelen aan ontwikkeling en resultaat. Wij zijn blij dat we Tim hebben weten te overtuigen voor VSV te kiezen.”

Joon: “Ik heb heel veel zin om bij VSV aan de slag te gaan en ben blij dat het redelijk snel duidelijk is waar mijn toekomst ligt. Ik heb goede gesprekken gehad met de TC. Ook het gesprek met een deel van de spelersgroep gaf mij het goede gevoel. We moeten nu zorgen dat de rest van de staf snel rond komt zodat we alles voor volgend jaar goed kunnen regelen.”

“VSV is een mooie vereniging met een jonge enthousiaste groep waar nog veel rek in zit. Ik heb er vertrouwen in dat we met deze spelers de komende jaren mooie resultaten neer kunnen gaan zetten!”

Foto: VSV