ViH All Star (15): Max Henneman (DSS)

Zaterdag 14 juli 2018 vindt bij Koninklijke HFC voor de tweede keer het duel tussen de Voetbal in Haarlem All Stars en het RTL7 Sterrenteam plaats. Alle informatie over en toegangskaarten voor de Finaledag vind je hier. De All Stars 2018 wordt gevormd door spelers uit de regio die zijn opgevallen door hun prestaties, lange carrière of andere bijzonderheden. Iedere week maken wij een speler bekend. Vandaag de vijftiende onthulling: de motor op het middenveld van DSS, Max Henneman!

Meestal worden gelouterde spelers geselecteerd voor de ViH All Stars, maar natuurlijk zijn er uitzonderingen. Zo hadden we vorig seizoen Djorim Verdonkschot en Justin Luiten als talenten in de selectie. Dit jaar is op aanspraak van de trainers gekozen voor Max Henneman. Ondanks zijn leeftijd speelt hij een ijzersterk seizoen op het middenveld van DSS. Zijn loopvermogen en spelinzicht zijn belangrijke wapens. “Ik ben een verdedigende middenvelder die graag het spel probeert te maken.”

“In de jeugd heb ik mijn eerste drie jaar bij SV Spaarnwoude gespeeld,” begint hij te vertellen. “Dankzij nieuwe vrienden in de brugklas ben ik bij DSS gaan voetballen. Wij hebben in de jeugd altijd wel op leuk niveau gevoetbald, met vrienden die nu ook nog in de selectie spelen. Dat maakt het voetballen bij DSS vooral zo leuk. Toen ik naar de selectie ging, was het team net gedegradeerd naar de vierde klasse. Ik speel nu voor mijn derde seizoen in het eerste. Dit seizoen doen we het goed, hebben een periodetitel op zak en gaan strijden voor een plek in de derde klasse.”

Max is na Floyd Hille, Steef Heeremans, Patrick Kort, Thomas Scholten, Vincent Verhagen, Jeffrey Kors, Steve Olfers, Maarten Wels, Gerard van Rossum, Robin de Ridder, Milan Berck Beelenkamp, Bob Kemper, Melvin Jordaan en Emre Güngör de vijftiende speler van de Voetbal in Haarlem All Stars 2018. Een overzicht van alle spelers vind je op de pagina van de Finaledag 2018. Heb jij een andere suggestie voor de All Stars, mail ons dan op redactie@voetbalinhaarlem.nl en wellicht nodigen wij jouw voorstel dan uit!

Foto: Voetbal in Haarlem