ViH All Star (trainer): Otto Berendregt

Zaterdag 14 juli 2018 vindt bij Koninklijke HFC voor de tweede keer het duel tussen de Voetbal in Haarlem All Stars en het RTL7 Sterrenteam plaats. Alle informatie over én toegangskaarten voor de Finaledag vind je hier. De All Stars 2018 wordt gevormd door spelers uit de regio die zijn opgevallen door hun prestaties, lange carrière of andere bijzonderheden. Iedere week maken wij een nieuw speler of andere betrokkenen bekend. Vandaag onze tweede trainer: Otto Berendregt!

De 59-jarige Otto Berendregt is een bekend gezicht in de regionale voetbalwereld. Hij voetbalde zelf in de jeugd bij HFC Haarlem, maar vertrok daar toen hij geen contract aangeboden kreeg. Bij Schoten en EDO speelde hij lange tijd in het eerste elftal. Voor EDO kwam hij meer dan 200 keer uit. “In mijn nadagen als voetballer heb ik nog gespeeld bij DIO en Onze Gezellen. Tussendoor was ik twee jaar trainer bij VVH en DIO, maar ik miste het spelletje teveel. Dat is ook de periode geweest waarin ik ben begonnen met het trainer van de jeugd bij OG.”

Inmiddels is hij bezig aan zijn laatste maanden als jeugdtrainer bij Onze Gezellen. Na 23 jaar heeft ‘zijn’ club besloten de samenwerking te stoppen. “In al die jaren heb ik diverse teams getraind. Alle leeftijden ook, inclusief vier jaar het eerste elftal. Ik heb het jeugdplan geschreven en later weer herschreven. Maar het leukste vond ik het opleiden van gasten gedurende meerdere jaren. De laatste lichting die ik heb opgeleid van snotneuzen tot het eerste elftal zijn jongens als Thomas Scholten, Randy Willems en Jeffrey Post.”

Berendregt gaat de ViH All Stars samen met Frank Drogtrop coachen. Drogtrop was ook vorig seizoen de trainer van de selectie. “Ik kijk uit naar de samenwerking met Frank,” aldus Berendregt. “We gaan met z’n tweeën dit team met regionale ‘sterren’ begeleiden. Ik ben in voor een leuke dag, maar wel met een serieuze ondertoon.”

De technische staf bestaat uit trainers Frank Drogtrop en Otto Berendregt, elftalleider Dan de Boer en verzorger Ruud Wit. Floyd Hille, Steef Heeremans, Patrick Kort, Thomas Scholten, Vincent Verhagen, Jeffrey Kors, Steve Olfers, Maarten Wels, Gerard van Rossum, Robin de Ridder, Milan Berck Beelenkamp, Bob Kemper, Melvin Jordaan en Emre Güngör zijn tot nu toe de spelers van de Voetbal in Haarlem All Stars 2018. Een overzicht van alle spelers vind je op de pagina van de Finaledag 2018. Heb jij een andere suggestie voor de All Stars, mail ons dan op redactie@voetbalinhaarlem.nl en wellicht nodigen wij jouw voorstel dan uit!

 Foto: Voetbal in Haarlem