Zondag 3e klasse C

Technische staf Spaarnwoude rond voor volgend seizoen

Spaarnwoude heeft de technische staf voor volgend seizoen al vastgelegd. De zondag derdeklasser wil volgend seizoen mee strijden om de prijzen.

Stephan Spruijt is ook volgend seizoen eindverantwoordelijke voor het eerste elftal. Eloy Schmidt traint het tweede elftal en Frans Eichhorn is zijn elftalbegeleider. Jan van der Aar ondersteund beide elftallen als trainer. Daarbij is Fred Bosman de verzorger van de selectie van Spaarnwoude. Mark Kroon completeert de technische staf als keeperstrainer.

Bestuurslid Bas Weerman: “We hebben uitgebreid met de spelersraad gesproken. En eigenlijk kwam daar unaniem naar voren dat Stephan en zijn team een prima match is met onze selectie. Dus daarom verlengen we nu al. Dan hoeven we ons daar niet meer druk om te maken.”

“Wij zijn als bestuur ook hartstikke tevreden hoe Stephan het de laatste anderhalf jaar heeft aangepakt. Door corona konden we niet veel doen. Maar hij heeft er alles aan gedaan om de sfeer erin te houden. Voor nu is het dus afwachten hoe alles gaat verlopen. Wij houden er rekening mee dat dit seizoen weer niet afloopt zoals we gewend zijn. Dus gaan we er maar het beste van maken. En dan hopelijk volgend seizoen knallen. Er zijn wat jongens doorgekomen uit de O-19 dus dat is goed nieuws. Zeker voor een club als Spaarnwoude waar we de afgelopen jaren niet veel doorstroming hebben gehad. Uiteindelijk willen we goed mee draaien in de derde klasse.”, sluit Weerman af.

Tekst: Danny Prinsen
Foto: sv Spaarnwoude