Slechte ronde regionale ploegen KNVB districtsbeker

Voor veel teams die in de tweede ronde (eerste knock-out ronde) in actie kwamen voor de KNVB districtsbeker was het meteen het eindstation. Van de 15 ploegen uit onze regio hebben maar drie teams de volgende ronde bereikt.

Spaarnwoude speelde dinsdagavond tegen Swift en zag de bezoekers er met de overwinning vandoor gaan, 1-3. Joey Hoogeboom scoorde voor de Spaarndammers. Pancratius (zon) verloor met 3-0 bij KDO terwijl zaterdagtak thuis met 5-0 verloor van WV-HEDW (zat). IJmuiden ging op bezoek bij De Meer in Amsterdam waar met 4-1 werd verloren. Doelpuntenmaker voor het team van Anthony Correia was Wesley Heeres. EDO (zon) wist wel de volgende ronde te bereiken. SCW werd in Rijsenhout met 3-5 verslagen. Noah Marti, Spiros Lomis (2x) en Elroy Tuur (2x) scoorden voor de bezoekers. Voor de thuisploeg schoten Vincent Ammerlaan (2x) en Mitchel Duijzer raak. Bij Overbos tegen Stormvogels brachten strafschoppen de beslissing. De wedstrijd eindige in 3-3. Voor Overbos scoorde Hassan Habyarimana drie maal. Voor Stormvogels wisten Bjorn Slobbe en Hussain Yilmaz het net te vinden. In de strafschoppenserie werd Overbos-doelman Marco Brouwer de held door een strafschop te keren.

Bloemendaal kwam woensdag in actie tegen tweedeklasser Buitenveldert. De Amsterdammers wonnen met 4-3. Voor Bloemendaal scoorden Melvin Jordaan, Mounir Hafidi en Daan Geldermans. DSOV verloor met 3-0 bij Ajax (zat). VEW ging thuis hard onderuit tegen DWS, 0-4. Velsen bereikte wel de volgende ronde door de penaltyserie beter te nemen dan Jong Koninklijke HFC. Na 90 minuten was de stand 1-1 door doelpunten van Daniel Zuiverloon en Robin Eindhoven. Velsen-doelman Sander van der Lugt pakte de strafschop van Wadie Daouameur en hielp zo Velsen naar de volgende ronde.

Donderdagavond kwam als laatste club uit onze regio Alliance ’22 in actie tegen AS ’80 uit Almere. Het duel eindigde in 3-3. Voor de Haarlemmers vonden Jake Willems, Jeroen van der Hoek en Tobias Kuhlmann het net. In de penaltyserie miste de Alliance doelman de beslissende penalty.

En zo zijn alleen EDO (zon), Overbos en Velsen door naar de volgende ronde.

De loting voor de tweede en derde knock-outronde vindt plaats op woensdag 1 november bij LSVV in Zuid-Scharwoude.

Alle uitslagen vind je op de  toernooipagina.