Jack's League

KNVB ziet toegevoegde waarde Caspar Dekker bij HFC, Hoofd Jeugdopleiding valt in de prijzen

Caspar Dekker, Hoofd Jeugdopleiding van HFC, viel in de prijzen bij een ‘verkiezing’ van de KNVB. De voetbalbond ging op zoek naar de toegevoegde waarde van de Hoofd Opleiding (HO). Verenigingen en trainers werden opgeroepen om de mooiste verhalen over hun HO in te zenden. Daaruit concludeerde de KNVB het volgende. “Caspar wil een goede structuur neerzetten voor nu en in de toekomst, trainers verder ontwikkelen en alle jeugdspelers met plezier laten voetballen in een veilige en vertrouwde omgeving”, aldus één van de zinnen in het juryrapport.

Dekker was in het verleden werkzaam bij HFC Haarlem, AZ en FC Groningen.

Bij zijn afscheid van FC Groningen zei hoofdtrainer Ron Jans destijds over hem. ,,Caspar heeft een wezenlijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de opleiding en die ook naar een hoger niveau gebracht. Caspar Dekker is een vakman.”

Bij HFC combineert Dekker al ruim drie jaar zijn huidige functie met zijn werk op het CIOS. Anno 2023 is hij niet alleen Hoofd Jeugdopleiding  van het jeugd selectievoetbal maar ook van het breedte- en meisjesvoetbal.

zzp-boekhouder

Binnen HFC is Dekker iemand in het kader die open communiceert en iemand die in de pers een medestander ziet.

Dekker, ex-speler van HFC Haarlem-jeugd, zegt nu. ,,Innovatie past bij mij en is één van de waarden van HFC. Ik hoop met mijn functioneren blijvend een boost te geven aan de club.”

De genomineerde Hoofden Opleiding maakten kans op materiaalpakketten (ballen, hesjes, dopjes), kaarten voor een wedstrijd van Oranje, een bezoek aan de KNVB Campus, een opleiding bij jou op de club of de mogelijkheid voor de HO om een dag(deel) mee te draaien binnen de KNVB.