FC Velsenoord is zeer Tevreden!

Zaterdag vierdeklasser FC Velsenoord heeft een opvolger gevonden voor de na dit seizoen vertrekkende Danny Brands. Vanaf aankomende zomer wordt het vlaggenschip van de ploeg uit Velsen Noord geleid door oud-prof van onder andere Telstar Brian Tevreden.

FC Velsenoord is verheugd dat het met Brian Tevreden een trainer heeft kunnen aanstellen die goede ervaring heeft met het werken met een jonge groep. “Na de succesvolle periode met trainer Danny Brands denken we hiermee opnieuw een trainer te hebben die onze vereniging op sportief gebied weer een aantal stappen verder kan brengen.”

Voorzitter Ed van Beilen is blij met de aanstelling van zijn nieuwe hoofdtrainer. “Op onze vacature hebben acht kandidaten gereageerd, waaruit ik samen met Arie Duineveld vier kandidaten geselecteerd heb. We hebben hen daarna besproken met de selectie en staf en daar kwam unaniem Brian naar voren. Voor een club als FC Velsenoord is het een goed teken dat we zoveel reacties hebben gehad en ook een teken dat we goed bezig zijn. We hebben een geweldig complex, we zijn een stabiele club en hebben alles in huis om er samen met Brian iets moois van te maken.”

De 48-jarige Tevreden komt volgend seizoen dus terug in de regio. Tevreden kwam uit voor Haarlem, Heerenveen, Telstar (later Stormvogels Telstar) en Cambuur. Na zijn voetbal carrière was hij als trainer werkzaam bij Oosthuizen, daarvoor bij onder andere FC Purmerend, OFC en VVA/Spartaan Aan de inmiddels ervaren trainer de taak om FC Velsenoord aan successen te helpen. Tevreden heeft momenteel geen elftal onder zijn hoede, en was hij voor het laatst actief bij EVC.

Alle uitslagen, de stand en het gehele speelprogramma van de zaterdag vierde klasse B vind je op onze competitiepagina.

Foto: FC Velsenoord