Alliance ’22 verder met Martin van Leuven

De samenwerking tussen zondag derdeklasser Alliance ’22 en trainer Martin van Leuven is met een jaar verlengd. De Haarlemmers presteren uitstekend, waardoor de contractverlenging een logische stap is.

“We hebben overeenstemming bereikt met Martin van Leuven over een verlenging van zijn contract,” aldus Ben Steeman, voorzitter van Alliance ‘22. “Martin zelf, de selectie en wij als bestuur zijn erg tevreden over de samenwerking. De resultaten zijn ook prima en we verwachten nog veel van de tweede helft van het seizoen.”

De 57-jarige trainer zag na zijn aanstelling diverse sterkhouders in de zomer vertrekken, waardoor hij dit seizoen met een jonge selectie te maken heeft. Toch bevindt zijn ploeg zich halverwege de competitie verrassend genoeg hoog in de subtop van de zondag derde klasse. “Ik wil van Alliance ’22 een nog stabielere derdeklasser maken. Daarnaast wil ik het voetbal verbeteren en de groep wat meer vastigheden geven. Verder vooral teamtactisch iets meer bij te brengen en het inbrengen van eigen jeugd, want dat is een belangrijk punt bij deze vereniging,” gaf hij tijdens zijn presentatie aan. Iets wat tot op heden hem dus goed lijkt te lukken.

Tekst: Martijn Prinsen
Foto: Archief Voetbal in Haarlem