Zandvoort plukt Bart Koper weg bij Koninklijke HFC

Ted Saunier heeft zijn selectie voor volgend seizoen opnieuw een flinke impuls gegeven. De hoofdtrainer wist eerder verdediger Oliver Rifai aan zich te binden. Bart Koper is de volgende versterking. De doelman komt over van Koninklijke HFC.

Bart Koper keert terug bij de club waar hij begon met voetballen. Als C-junior vertrok de nu 18-jarige doelman bij Zandvoort, omdat zijn meer dan gemiddelde kwaliteiten ook waren opgevallen bij de grote clubs uit de regio. Uiteindelijk koos hij voor Koninklijke HFC.  Door zijn prestaties bij HFC kwam hij terecht bij Volendam, maar onder andere door blessureleed keerde hij weer terug in Haarlem. Via Jong HFC kwam hij terecht bij het keurkorps van Ted Verdonkschot, alwaar hij zijn debuut inmiddels ook maakte in de Tweede Divisie.

“Bart geeft aan heel veel zin te hebben om volgend seizoen de concurrentie aan te gaan met de huidige selectiekeepers en kijkt er naar uit om weer te spelen tussen de duinen op ons mooie complex,” aldus een statement op de website van de Haaien.

Foto: Pim Hols