Jerry Verschoor volgt André Markus op bij VEW

Zaterdag derdeklasser VEW heeft voor volgend seizoen een nieuwe hoofdtrainer weten vast te leggen. Jerry Verschoor volgt de vertrekkende André Markus op. Verschoor staat momenteel nog aan het roer bij zondag eersteklasser Hoofddorp.

“Ik ben blij dat ik voor volgend seizoen een nieuwe club heb,” zegt Jerry Verschoor in een reactie aan Voetbal in Haarlem. “Ik heb de groep een keer getraind en de gesprekken verliepen goed.” Vanmiddag zette hij zijn handtekening onder de overeenkomst die hem voor een seizoen aan het Heemsteedse VEW bindt. “VEW is een leuke en gezellige club.”

“Verschoor (32) is een product van de Hoofddorp-opleiding en trainde daar diverse jeugdselectieteams in de afgelopen 10 jaar, alsmede het reserve elftal. Vorig seizoen werd hij na het vertrek van Jimmy Simons doorgeschoven als hoofdtrainer van de eersteklasser,” aldus een statement op de website van VEW. “Doordat hij nog niet over de juiste papieren beschikte (TC-2 in plaats van TC-1), kreeg hij dispensatie van de KNVB voor één seizoen om in de eerste klasse te kunnen trainen. De jacht naar het TC-1-papiertje is nog niet voorbij, dus VEW haalt een ambitieuze trainer binnen die met de nog jonge selectie van VEW aan de gang kan.”

Foto: Martijn Roozen
Bron: VEW Heemstede