Jack's League

Zaalvoetbalinternational Oscar Abouseada nieuwe ruwe diamant bij HFC

HFC is nog  op zoek naar een linker wingback, maar lijkt er met John Hilton van jong Volendam en Oscar Abouseada al twee te hebben aangetrokken. Oscar Abouseada heeft techniek, snelheid, loopvermogen én een linkerbeen.

Het gaat snel met de loopbaan van de pas 19-jarige Oscar Abouseada. Jarenlang voetbalde hij alleen op het veld. Hij staat al twee jaar in de basis bij WV-HEDW, de club die dit seizoen promoveerde naar de hoofdklasse. Hij was de linksback die regelmatig zijn brommer startte. Zijn goede spel viel op bij ASV LEBO, dat in de zaal op het hoogste niveau speelt. In no-time werd de back op het veld, laatste man in de zaal en zelfs gekozen voor Oranje Onder-19. En stond hij opeens op het EK-kwalificatietoernooi in Turkije.

 

administratiekantoor haarlem

Koninklijke HFC legde de parel vast. Abouseada is door Het Amsterdamsche Voetbal genomineerd als Talent van het Jaar.  Zijn zaalvoetbalcoach El Morabiti zegt de linksbener komend seizoen te zullen missen bij ASV Lebo. ,, Oscar heeft zich dit jaar ontzettend ontwikkeld”, zegt El Morabiti.