Finaledag

Alweer de vierde editie van de Voetbal in Haarlem Finaledag. Dit jaar zijn we voor de tweede keer te gast op het terrein van HBC Heemstede. Een modern park waarbij alles dicht bij elkaar te vinden is. Een ruim terras die volop gebruikt kan worden wanneer we voor de vierde keer op rij fantastisch weer krijgen. Bij HBC gaan we er ook dit jaar weer een feestelijke dag van maken!

Er gaan twee duels gespeeld worden. De dag begint met het duel tussen de ViH All Stars en oud HFC Haarlem. Daarna gaat de finale van de O-23 Cup gespeeld worden. Wie wordt de opvolger van United/DAVO, Koninklijke HFC en Olympia Haarlem O-23?

Kaartverkoop aan de deur! (€5,- per kaart, kinderen tot acht jaar gratis)

De All Stars 2020 wordt gevormd door spelers uit de regio die zijn opgevallen door hun prestaties, lange carrière of andere bijzonderheden. Iedere week maken wij een speler bekend. De volgende spelers zijn inmiddels vastgelegd. (Klik op de foto voor de introductie van deze All Star)

4. Bart Duppen – DSS
3. Jeff Kemper – EDO
all-star-neil-van-hooff-voetbal-in-haarlem kopie
2. Neil van Hooff – HBC (zon)
1. Mitchel Geeven – SVIJ (zat)

 

Alle ViH All Stars worden gesteund door een persoonlijke sponsor! Hieronder vind je de bedrijven of particulieren welke hun steentje bij dragen aan onze All Stars:

4. Mindset Movers (Bart Duppen)
2. Tandprothetische praktijk Van Hooff (Neil van Hooff)
1. Riool-Fix (Mitchel Geeven)

 

De ViH Finaledag 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Arbitrage Online