Remco van Poeteren vindt met DSOV snel nieuwe club

Remco van Poeteren is volgend jaar de hoofdtrainer bij DSOV. De club maakte gisteravond de opvolger bekend van de vertrekkende René Anneese. Van Poeteren zat sinds vorige week zonder club.

De club uit Vijfhuizen is van mening dat DSOV en Van Poeteren goed bij elkaar passen. Bij de zondag derdeklasser zijn ze daarom blij met de aanstelling van de Haarlemmer. Van Poeteren wordt door de club omschreven als enthousiast en ambitieus en met zijn ervaring en achtergrond moet hij zijn nieuwe selectie vorm kunnen geven. Daarnaast ziet de club graag haar eigen jeugd weer een rol van betekenis spelen.

De oud-trainer van VSV zag vorige week zijn contract ontbonden worden. De club uit Velserbroek meende dat er geen draagvlak meer was voor een verdere samenwerking. Van Poeteren was eerder trainer bij Kennemerland, Stormvogels en Concordia.

DSOV speelt haar wedstrijden in de derde klasse C. De club staat op dit moment op de twaalfde positie en dat zou aan het einde van het seizoen betekenen dat de club nacompetitie moet gaan voetballen. Komende zondag staat de wedstrijd tegen KDO op het programma.

De uitslagen, de stand en het programma van de derde klasse C vind je op onze klassenpagina.