AlgemeenTransfers

HBC met zes nieuwe aanwinsten de Vierde Divisie in

HBC heeft haar selectie voor het volgende seizoen een flinke update gegeven. Woensdagavond presenteerde de club uit Heemstede zes nieuwe aanwinsten.

Jasper van Altena en Rory Roode komen over van Koninklijke HFC. Van Altena speelde vijf jaar voor het zaterdagteam. De 21-jarige centrale verdediger speelde daarvoor ook al voor HBC. Hij kan ook ingezet worden als rechtsback. Rory Roode, 20 jaar, speelde in de O-21 en het zaterdagteam. Hij kan als links- of rechtsbuiten uit de voeten.

De volgende aanwinst is Rick Berrevoets. De 26-jarige Berrevoets speelt het liefst als centrale verdediger of als verdedigende middenvelder. Hij komt over van FC Abcoude waar hij kampioen werd in de derde klasse.

Van FC Lisse komen Trevon Akello en Lorenzo De La Rosa over. Beiden speelden in de O-23 van Lisse. Akello is een centrale verdediger en kwam eerder onder andere uit voor Koninklijke HFC en UNO. De La Rosa speelde in de jeugd al bij HBC. Daarna kwam hij uit voor Hoofddorp en Overbos. Hij staat het liefst in de punt van de aanval.

HBC heeft ook een nieuwe keeper aan de selectie toegevoegd. Jasper Nagel is met zijn 19 jaar de jongste aanwinst. Hij was de afgelopen twee seizoenen de eerste doelman bij Overbos. 

Er zijn ook verschuivingen binnen de technische staf van HBC. Bart Soomer wordt assistent-trainer van Jasper Ketting. Soomer trainde hiervoor het O-23 team van HBC. Zijn plek bij dat team wordt nu opgevuld door Tolga Turkeri welke eerder werkzaam was bij DHC uit Delft.

Tekst: Danny Prinsen
Foto: Gina Beliën

Danny doet mee met Alpe d’HuZes. Geef hem een steuntje in de rug. Doneer op zijn actiepagina! (Klik op de afbeelding)