Algemeen

Feest in Bennebroek: BSM 100 jaar!

BSM bestaat 100 jaar! En dat gaat met een feestelijk programma goed gevierd worden.

Gisterenavond werden tijdens de viering van het 100-jarig bestaan drie vrijwilligers gedecoreerd. De gelukkigen waren Ben Selhorst, Paul Elstgeest en Jaap van Kampen. Burgemeester Elbert Roest mocht de drie benoemen tot Lid in de orde van Oranje Nassau.

Vrijdagavond staat het volgende onderdeel op het programma. Dan komt Klassiek Ajax langs om een wedstrijd te spelen tegen BSM. Sjaak Swart brengt om 19.30 uur de wedstrijd in gang. Andere bekende namen zijn John van ’t Schip, Rob en Richard Witschge, Daphne Koster, Eyong Enoh, Desiree van Lunteren, Ismail Aissati en Frank de Boer.

Deze avond staat in het teken van het KWF. De entree is gratis maar de club uit Bennebroek vraagt in plaats daarvan een donatie te doen aan deze stichting. Vanwege de verwachtte drukte vraagt BSM iedereen zo veel mogelijk op de fiets of lopend naar Sportpark ’t Rottegat te komen.

Zaterdagavond staat er een feestavond gepland. Vanaf 20.00 uur barst het feest los met DJ Leandro. Hans Steiger, DJ Micky, Jeffrey Parmentier en Zanger Lars & Stephan maken de line-up compleet.

Zondag is de reünie met leden en oud leden. Daarvoor zal er een wedstrijd gespeeld worden tussen de veteranen en oud leden van BSM. Hans Jansen, Rene Mooren, Dick Smit, Patrick Verbruggen, Richard Schrama, Erik Jan Romijn, Niels Duivevoorde, Rick Tol, Frank Weijers, Gidon Reinders Folmer, Chris van Bakel, Niels Hooiveld, Martijn van Kampen, Xander Frencken en vele anderen doen mee aan deze wedstrijd.

Namens Voetbal in Haarlem: van harte gefeliciteerd BSM!

Tekst: Danny Prinsen
Foto’s: BSM