Districtsbeker

DSOV verspeelt winst in ondermaatse tweede helft

DSOV is woensdagavond uitgeschakeld in de tweede ronde van de districtsbeker. Het team van trainer Bart Jansen speelde een prima eerste helft, maar in het tweede deel van de wedstrijd bleek tweedeklasser De Bilt mentaal toch sterker.

Het beloofde een fantastische avond te worden voor de ploeg uit Vijfhuizen. Het spel was in de eerste helft goed en er werd kans na kans gecreëerd. Een van die mogelijkheden leverde de eerste goal op voor de thuisploeg. Spiros Lomis kopte de 1-0 binnen na een goed uitgespeelde aanval. Na de 1-0 bleef DSOV aanvallen en dat resulteerde even later in een tweede goal. Martijn Goedknegt zorgde voor de 2-0 ruststand.

Na de pauze waren de Vijfhuizenaren het helemaal kwijt. Drie persoonlijke fouten zorgde ervoor dat De Bilt zomaar op een 2-3 voorsprong stond. Lomis zorgde nog wel voor de 3-3, maar in de laatste minuten kon DSOV weinig gevaar meer brengen. De Bilt trok aan het langste eind en scoorde de 3-4. De ploeg van Jansen kan zich nu volop richten op de competitie en speelt zondag haar eerstvolgende competitiewedstrijd, uit bij Uitgeest.

Alle uitslagen en het programma van de districtsbeker vind je op onze toernooipagina.

Verslag: Daan Schoonderwoerd