Nacompetitie

VVH pakt promotie naar derde klasse! (foto’s)

VVH Velserbroek heeft zich verzekerd van een plek in de derde klasse volgend seizoen. OSV uit Amsterdam werd thuis met 3-1 verslagen.

VVH pakt promotie naar derde klasse!

VVH wist dat het na de 1-2 overwinning vorige week bij OSV vandaag genoeg had aan een gelijkspel. Echter waren de intenties van de club op de rand van Haarlem snel duidelijk. Vol strijd werd er aan de wedstrijd begonnen. Binnen het kwartier kwam VVH op een 1-0 voorsprong door een schitterende goal van Vlaming. Van zo’n twintig meter krulde hij de bal over en om de keeper heen. Nog geen tien minuten later stond het zelfs 2-0 nadat Kors alleen op de keeper afliep en simpel tot scoren kwam. VVH kende tot dat moment nog geen lastig moment. Na de 2-0 moest OSV iets gaan doen en dat gebeurde. Vooral meer strijd zorgde ervoor dat de wedstrijd langzaam kantelde. OSV kreeg tien minuten voor rust een strafschop en deze werd simpel door Bijvoet ingeschoten. De ruststand was bereikt: 2-1.

Logischerwijs nam OSV de tweede helft het initiatief. Echter liepen ze al snel tegen een messcherpe counter van VVH aan. De keeper van OSV pakte het eerste schot niet klemvast, waarna Mark van der Werff de 3-1 binnen kon schieten. Bij OSV was het geloof na de 3-1 weg. Er werd nog wel iets geprobeerd door aanvallende wissels te brengen, maar het mocht niet meer baten.

Door deze overwinning promoveert de ploeg van trainer Anthony Correia naar de zondag derde klasse.