Nacompetitie

DSS en VVH (zondag) krijgen extra kans op derde klasse

DSS en VVH krijgen een extra kans om volgend jaar in de derde klasse te spelen, mochten ze dit niet weten te bewerkstelligen via de reguliere nacompetitie.

Door het verdwijnen van enkele clubs zijn er komend seizoen drie extra plekken vrij in de zondag derde klasse. Hierdoor krijgen de verliezend finalisten van de nacompetitie nog een extra mogelijkheid om zich alsnog te plaatsen voor de deze klasse.

Mochten DSS en VVH zich via de reguliere nacompetitie niet weten te plaatsen voor de derde klasse dan krijgen de ploegen alsnog een kans om promotie/handhaving af te dwingen.

De wedstrijden zullen worden afgewerkt op 11, 14 en 18 juni. Na iedere wedstrijd wordt een een strafschoppenserie afgewerkt. Mochten twee teams na de halve competitie op een gelijk aantal punten zijn geëindigd dan zal het doelsaldo uitkomst moeten bieden. Is dit ook gelijk dan word er gekeken wie de onderlinge strafschoppenserie heeft gewonnen.
De halve competitie word gespeeld in twee poules waarvan de winnaars zich direct plaatsen voor de derde klasse. De nummers twee van iedere poule zullen op zondag 21 juni een beslissingswedstrijd op neutraal terrein afwerken om te bepalen wie het laatste overgebleven ticket voor de derde klasse krijgt.

Wanneer er meer nieuws is over de locatie van deze wedstrijden vermelden wij dat op onze website.