Zondag 1e klasse A

Velsen met man minder ten onder tegen ZOB

Velsen verspeelde zaterdag in de slotminuten een 1-2 voorsprong bij ZOB. Door de nederlaag is de ploeg terug te vinden op de vijfde plaats op vijf punten van koploper AGB.

De Velsenaren hadden nog het geluk dat de mede titelkandidaten Kolping Boys en Vitesse ’22 beide gelijkspeelden. Velsen startte niet met Daniël Zuiverloon of Job Alderliefste als rechtsback.

Breekpunt in de wedstrijd was de tweede gele kaart voor Stan van der Lugt. Die liep hij een klein half uur voor tijd bij een 1-1 stand op.

Patrick Castricum had eerder voor de gasten de 1-1 gescoord. Cedric Girault maakte vijf minuten voor tijd 1-2. De ploeg van Adri Looijen leek op rozen te zitten, maar de thuisploeg was met een man meer 4-3-3 gaan spelen en drong aan.

Nigel Schaasberg scoorde in de 89e minuut de 2-2. Vijf minuten in blessuretijd viel het doek voor de talenten uit Velsen. Kid Ronday scoorde winnende treffer.

Bij Velsen vielen Alderliefste , Nierop en De Jager in.