Overig

Zo, eindelijk. Vakantie. Alhoewel…

Zo, eindelijk. Vakantie. Alhoewel…

Een kleine week geleden is in onze regio de laatste wedstrijd gespeeld. DSS zondag 1 wist zich helaas niet te handhaven  in de derde klasse. De maandag hiervoor sloot de termijn voor overschrijvingen. Ook dit jaar weer een drukke bedoening.

Wat Voetbal in Haarlem betreft zit ook het eerste seizoen erop met deze twee laatste twee gebeurtenissen. We hebben nog net het staartje mee kunnen nemen van dit seizoen. We zaten bovenop de Haarlemse clubs in de nacompetitie. Inmiddels zijn de pagina’s op voetbalinhaarlem.nl al meer dan 10.000 keer bekeken. Twitter en Facebook doen ook erg lekker mee. En we zijn nog niet eens officieel begonnen! Terwijl de meeste spelers, trainers en andere mensen van de verenigingen vakantie vieren, werken wij keihard door. De website krijgt zijn definitieve look, het team wordt verder samengesteld en er worden verschillende andere activiteiten neergezet.

In de week van 1 juli worden de indelingen bekend van de standaard elftallen. Uiteraard vind je deze direct op onze site. Daarnaast zijn we druk in de weer met de advertentie mogelijkheden. Gesprekken met sponsoren zijn vol aan de gang.

Over iets meer dan 4 weken starten we met het nieuwe seizoen. Oefenwedstrijden en wedstrijden om de HD-cup openen ons seizoen. Zien we je dan weer? Tot dan!

Team Voetbal in Haarlem

Voetbal in Haarlem