Sam Ras van Bloemendaal naar Schoten

Sam Ras vertrekt bij Bloemendaal. De verdediger trekt na twee seizoenen de deur achter zich dicht bij de club die het kampioenschap in de derde klasse op een haar na miste. Volgend seizoen is hij te bewonderen in het shirt van competitiegenoot Schoten.

“De overstap was een lastige keuze, maar er was bij mijzelf wat twijfel,” legt de 21-jarige Ras uit. “Ik was toe aan een nieuwe omgeving en een andere groep.” Hij speelde twee seizoenen bij Bloemendaal en was dit seizoen vrijwel altijd basisspeler.

Sam Ras - Voetbal in Haarlem
Sam Ras in actie tegen FC Weesp. (Foto: Cees van Hoogdalem)

“Via Robin de Ridder kwam ik in contact met de trainer van Schoten, Jasper Ketting, waarna een goed gesprek volgde. Ik heb een weekje nagedacht en getwijfeld, maar uiteindelijk op gevoel de keuze gemaakt om daar volgend jaar actief te zijn,” laat hij Voetbal in Haarlem weten. “Schoten ligt ook nog eens in mijn achtertuin.”

Ras is gehaald door Schoten om de plek als centrale verdediger op te gaan vullen. Met de nodige versterkingen hopen de Haarlemmers de stap te kunnen maken naar de bovenste plekken in de derde klasse. Dankzij een moeizaam slot eindigde de club dit seizoen op de achtste plek.

Voetbal in Haarlem besteedt aandacht aan de regionale transfers. Deze zijn te melden via 0627495384 (bij voorkeur via Whatsapp)  en de mail.

 

[sam id=”11″ codes=”true”]