Rondje langs de velden

In deze voetballoze periode zijn er natuurlijk wel nieuwtjes. In dit bericht praten we je bij over een aantal zaken.

Olympia Haarlem

Olympia Haarlem wist al dat Ogur Kaya weer een stap omhoog wilde maken. Nu ziet de club haar topscorer dan ook werkelijk vertrekken. Vanaf volgend seizoen speelt Kaya in de Derde Divisie bij DEM uit Beverwijk. De spits maakte dit seizoen tot nu toe 17 doelpunten voor Olympia Haarlem in de zaterdag 3e klasse. Voor Kaya is het niveau niet onbekend. Eerder speelde hij bij Odin ’59, Ajax en ADO ’20.

Terrasvogels

Terrasvogels heeft een nieuwe trainer voor het aankomende seizoen gevonden. Bryan Wijker is de opvolger van Marchiano Lemmert. Wijker was dit seizoen nog trainer van het zondagteam van SVIJ.

Lennaert Stuur

Lennaert Stuur maakt de overstap van de 2e klasse naar de zondag Hoofdklasse. De aanvaller van Schoten gaat naar Velsen. Assistent-trainer Marcel Looij van Velsen is blij dat Stuur richting Driehuis komt. “We hebben eerder al contact gehad om Lennaert naar Velsen te krijgen maar toen koos hij ervoor om bij Schoten te blijven. Toen Zeno van Ooijen aangaf te vertrekken hebben we weer contact met hem opgenomen. Ik ben blij dat hij nu wel komt. Hij kan op meerdere posities uit de voeten”.

Foto: Voetbal in Haarlem