TransfersZaterdag 3e klasse A

Mounir Mounji van Olympia Haarlem naar Italië

Olympia Haarlem speler Mounir Mounji heeft deze week een succesvolle stage afgerond bij het Italiaanse ASF Nocerina 1910. Deze club komt uit in de Serie D.

De Italiaanse voetbalclub uit Nocera Inferiore eindigde dit seizoen vierde in de competitie en wist net niet te promoveren naar de serie C. In het verleden speelde de club lang in de Italiaans Serie B. De club is ambitieus en wil graag weer omhoog.

De 21-jarige Mounji verruilde vorig jaar de Derde divisie club DEM voor het ambitieuze Olympia Haarlem. Na een goede voorbereiding werd het seizoen helaas vroegtijdig beëindigd door het coronavirus.

Zaakwaarnemer Shelton Spier, die Mounji eerder dit jaar had zien spelen bij Olympia Haarlem, belde Mounji op met de vraag of hij een week op stage wilde in Italië. Mounji was direct enthousiast.

Na een week mee trainen heeft hij vrijdag te horen gekregen dat de club hem graag zou willen toevoegen aan de selectie en dat zij een aanbieding gaan doen. Morgen vliegt Mounji terug naar Nederland om in juli terug te keren bij zijn nieuwe club.