Zaterdag 3e klasse B

Mitchel Bormann verrast vriend en vijand en schrijft over naar Stormvogels

Op het einde van de overschrijvingsperiode is er altijd een verrassing. Die eer valt Mitchel Bormann te beurt. De back van Tweede Divisionist FC Lisse zou stoppen vanwege drukke werkzaamheden maar komt naar Sportpark Zeewijk.

De voormalige rechtsbuiten van VSV heeft met zijn vader een paar dierenspeciaalzaken. “Het kost veel tijd en energie en het was niet meer met het voetbal op niveau van Lisse te combineren. Ik ga vaak om zeven uur ’s ochtends de deur uit en ben dan pas om half elf weer thuis.”

Duizenden dromen geleden was hij een rechtsbuiten bij VSV in de tweede klasse en werd in het regionale zaalvoetbaltoernooi in Velsen uitgeroepen tot beste speler.

Zijn ex-VSV-trainer Richard Plug zag in hem een wingback en haalde hem naar ODIN’59, dat Derde Divisie speelde. Dat lag nogal gevoelig binnen VSV, maar Plug had het gelijk aan zijn zijde.

 

Bormann maakte zich zelfs onsterfelijk door op een bomvol Sportpark Schoonenberg voor de beker tegen sc Heerenveen te scoren.

Via de amateurs van AFC Ajax belandde hij vorig seizoen bij Lisse. Dit seizoen speelde hij als back zowel op links als op rechts.

Andere nieuwe spelers bij de Vogels zijn: Mart Willemse, Dustin Mijnders (beiden ODIN’59), Julian Jansen (IJmuiden), Hugo de Bie (DEM).

Bastiaan Scholten is gestopt.

Morgen komen wij met een zo compleet mogelijk overzicht van alle transfers. Ook van de vierde en vijfde klasse zaterdag en vijfde klasse zondag.