Jong Kon. HFC speelt testwedstrijd voor regionale talenten

Koninklijke HFC organiseert dinsdagavond 24 april een testwedstrijd voor regionale talenten. De oudste club van Nederland zoekt spelers tussen de 17 en 21 jaar die volgend seizoen met Jong Koninklijke HFC uit willen komen in de reserve hoofdklasse.

De laatste twee seizoenen speelde het tweede elftal van Koninklijke HFC de finale van het landkampioenschop voor reserveteams. In de – voor de Haarlemmers – eerste editie werd er gewonnen van Ajax en afgelopen jaar werd er verloren van Westlandia. Momenteel zijn de Haarlemmers, die onder leiding staan van oud-prof Laurens ten Heuvel, de koploper in de hoofdklasse en is er zicht op wederom ‘een rondje door Nederland’. Het geeft aan dat het elftal op het hoogste niveau voetbal voor reserveteams. Daarbij komt ook het perspectief kijken dat de spelers hebben. Inmiddels zijn er een aantal voetballers die wekelijks in de Tweede Divisie uitkomen, maar eerder werden opgeleid in het tweede elftal. Denk aan Robin Eindhoven, Franklin Lewis en Tim van Soest.

Ben je tussen de 17 en 21 jaar en heb je de laatste jaren in selectie-jeugdelftallen gespeeld? Woon, werk of studeer je in Kennemerland of omgeving? Wil jij graag voetballen in de zondag 2 van Koninklijke HFC, ook wel genaamd ‘Jong HFC’, dat al jaren bovenin de reserve hoofdklasse en dus regelmatig om het Nederlands Kampioenschap speelt? Of ben je misschien wel al zover dat je denkt dat je op termijn wedstrijden kan gaan spelen in de hoofdmacht dat speelt op het hoogste amateurniveau, de Tweede divisie? Geef je dan snel op voor de selectiewedstrijd op 24 april en meld je aan bij Paul Heizenberg. Stuur een mail naar paul.heizenberg@me.com.

Foto: Madelon Cavé