Geel-Wit ’20 plots al zeker van promotie

Geel-Wit ’20 promoveert naar de 4e klasse!

Vandaag is bekend geworden dat Geel-Wit ’20 al zeker is van promotie. Na een verblijf van vier jaar in de vijfde klasse keert de club uit Haarlem-West terug in de vierde klasse.

Geel-Wit ’20 profiteert van een aantal lege plaatsen in de hogere klassen. De KNVB heeft besloten om alle winnaars en alle nummers twee uit de poules in de nacompetitie voor promotie naar de vierde klasse te laten promoveren. Aanstaande zondag spelen de Geel-Witte leeuwen nog een thuiswedstrijd tegen Batavia ’90 uit Lelystad, echter is deze dus om des keizers baard.

Routinier Brian van den IJssel is uiteraard blij. ,,Het is natuurlijk fantastisch dat we gepromoveerd zijn, maar ook wel dubbel omdat de wedstrijd van zondag nergens meer om gaat. De promotie is een echte teamprestatie nadat we er al een aantal keer zo dichtbij waren. Het voelt super dat we weer naar de vierde klasse gaan”.

Aanstaande zondag speelt Geel-Wit ’20 voor het laatst dit seizoen aan de Van Oosten de Bruijnstraat. Om 14.00 uur wordt er afgetrapt tegen Batavia ’90.