Keuken Kampioen Divisie

Fotorepo Volendam – Telstar

Telstar won afgelopen vrijdag een spektakelstuk met 3-4 bij FC Volendam. De Witte Leeuwen herstelden zich daarmee van de grote nederlaag van een week eerder tegen Fortuna Sittard. Doelpunten van Hamdaoui, Korpershoek en Novakovich (twee stuks) zorgden voor de tweede driepunter van dit seizoen.

Telstar begon het duel niet goed, want al snel kwam de ploeg van Mike Snoei op achterstand. Nog voor de rust werd de achterstand omgezet in een 1-2 voorsprong en na de rust werd deze al snel vergroot. Aanvoerder Frank Korpershoek schoot op mooie wijze de 4-2 binnen, waarna de zege veilig leek. Een late treffer van Volendam maakte het nog spannend, maar de overige speeltijd voor Volendam was te kort.

Fotograaf Cees van Hoogdalem schoot weer een schitterende serie beelden. Meer foto’s zijn te bekijken én te bestellen op zijn website.