AlgemeenTransfers

Contractverlengingen en transfers

Er wordt niet gevoetbald de komende tijd. Wel kunnen we het een en ander melden over contractverlengingen en transfers.

Haarlem-Kennemerland

Trainer Ron van Dijk blijft ook volgend seizoen eindverantwoordelijk bij Haarlem-Kennemerland. Samen met Rajinder Deen, Paul Rademaker en Ton Griffioen vormt hij de technische staf van de zaterdag vierde-klasser.

Heemstede

Ook Eugene Goudmijn heeft zijn contract verlengd. Goudmijn begon in de voorbereiding van het huidige seizoen als hoofdtrainer bij Heemstede. Daar worden nu twee seizoen aan toegevoegd.

Olympia Haarlem

De koploper van de zaterdag derde klasse heeft de volgende versterking voor het nieuwe seizoen binnen. Max Ossendrijver (foto boven) komt over van RODA ’23. De 20-jarige Ossendrijver is een rechtsbenige centrale verdediger.

“Ik zie veel potentie in Max. Naast zijn fysieke kracht en lengte (203 cm) beschikt hij over veel voetballende kwaliteiten. Max is een speler die ondanks zijn leeftijd al heel goed weet wat hij wil en wat hij hiervoor moet doen. Ik ben blij dat hij voor Olympia Haarlem heeft gekozen”, aldus trainer Barry Tjeertes.

HBC

HBC ziet haar topscorer vertrekken. Luke Vahle maakt de stap naar Odin ’59, wat uitkomt in de zaterdag Derde Divisie. Vahle wist vorig seizoen 28 doelpunten te maken voor de Heemstedenaren. Dit seizoen staat de teller alweer op 20.

Luke Vahle (groene schoenen)

Hoofdfoto: fotoleest.nl
Foto Vahle: Franklin van der Erf / Haarlemse evenementen in beeld