Weistra en Van der Slot verlengen bij Koninklijke HFC

Koninklijke HFC beleeft tot dusver een uitstekend seizoen in de Tweede Divisie. Maar niet alleen op het sportieve vlak gaat het de ploeg van Gertjan Tamerus voor de wind. Sander Vink, technisch bestuurslid, bevestigt de contractverlengingen van uitblinkers Lars Weistra en Peet van der Slot exclusief aan Voetbal in Haarlem.

Zowel middenvelder Lars Weistra als centrale verdediger Peet van der Slot zijn bezig aan hun eerste seizoen in Haarlemse dienst. Met name de 24-jarige Weistra maakt een sterke indruk. Hij scoorde tegen AFC Amsterdam, maar gaf ook al vier keer een assist. Met zijn drive en loopvermogen is hij een echte aanwinst gebleken sinds zijn komst van derdedivisionist OFC.

Met de 26-jarige Peet van der Slot – kwam over van competitiegenoot VVSB – heeft Gertjan Tamerus zijn verdediging extra kunnen verstevigen. De ervaren Van der Slot kwam inmiddels 11 competitieduels in actie en is één van de aanvoerders van Koninklijke HFC. Toeval of niet, maar ook Van der Slot scoorde tegen AFC.

Sander Vink is uitermate te spreken over het verlengen van het verblijf van de twee spelers. “Hier zijn we zeer blij mee. Als voetballers, maar ook als mensen.” De twee spelers vallen goed in de groep en spelen dus ook volgend seizoen in het shirt van Koninklijke HFC.

Foto’s: Pim Hols

Peet-van-der-Slot-Voetbal-in-Haarlem