Voetbal in Haarlem

Telstar verslaat Noordwijk in doelpuntrijk duel

jul 31, 2024
Telstar - Voetbal in Haarlem

Telstar heeft gisteravond Noordwijk verslagen. Het oefenduel kende acht doelpunten, waarvan de eerste drie voor de bezoekers waren. De ploeg van Anthony Correia boog namelijk een 0-3 tussenstand uiteindelijk om in een 5-3 zege.

Noordwijk schoot uit de startblokken en binnen het half uur scoorde de club die uitkomt in de Tweede Divisie maar liefst drie keer. Emiel Wendt schoot twee keer raak, Mohamed El Kharbachi nam de derde treffer voor zijn rekening. Nog voor de rust kwam Telstar terug in de wedstrijd. Cain Seedorf en Youssef El Kachati bepaalden de ruststand op 2-3. Na rust tapten de Velsenaren uit een ander vaatje. Nieuweling Guus Offerhaus maakte de gelijkmaker, waarna testspeler Elijah Velland Telstar voor het eerste op voorsprong zette. Seedorf bepaalde met zijn tweede treffer van de avond de eindstand op 5-3.

Aanstaande vrijdag speelt Telstar de laatste wedstrijd van de voorbereiding. Op het veld van Nivo Sparta uit Zaltbommel nemen de Witte Leeuwen het op tegen UMM Salal uit Qatar. De wedstrijd begint om 19.00u. Op 9 augustus staat de seizoensouverture tegen en bij Vitesse op het programma.

Tekst: Martijn Prinsen
Beeld: Voetbal in Haarlem