Betnation Divisie

Ruben Heeremans krijgt tegen Noordwijk de voorkeur boven Bram van Dongen

Gertjan Tamerus heeft de hele voorbereiding lopen passen en meten maar hij is eruit.  Ruben Heeremans speelt zaterdag als centrale verdediger tegen Noordwijk, Thomas Rier is linker centrale verdediger en linkspoot Bram van Dongen zit op de bank.

De lange Bram van Dongen heeft de verwachtingen nog niet kunnen waarmaken. Hij was ongelukkig in de duels met Sparta Nijkerk en Kozakken Boys. Noordwijk heeft voorin met Emiel Wendt een lange spits spelen.

De lange Heeremans bood hem afgelopen seizoen goed partij  en kan anno 2023 ook uitdelen, zo bleek tegen Jong AZ, waar hij Mexx Meerdink met grof geschut imponeerde. Heeremans had zijn vaste plek als rechter centrale verdediger eerder verspeeld aan Marijn Ploem.

Hij kwam over van Hercules en is wat kleiner van stuk. Op de plek van Bram van Dongen speelt Thomas Rier als linker centrale verdediger.

Cas Dijkstra is gewogen voor het middenveld en als rechtsback maar zit op de bank. Max Veerman speelt rechter wingback. Gerry Vlak, Joas Kors en Jacob Noordmans zijn de drie middenvelders. De weer herstelde Niels Springer start met Levi de Wilde voorin.

Foto Pim Hols