Jack's League

HFC vult selectie voor komend seizoen aan met Marijn Ploem en Max Veerman

HFC tracht de leegloop uit de selectie op te vangen met Marijn Ploem van CSV Hercules uit Utrecht en Max Veerman van OFC.

Marijn Ploem is een 24-jarige verdediger die in de jeugd van FC Groningen speelde, terug ging naar Hollandia en dit seizoen derde divisie speelde bij Hercules. Hij startte hier als centrale verdediger maar is inmiddels actief als linksback.

Eerder vertrok middenvelder Steff van Rooijen al bij Hercules. Van Rooijen gaat naar Rijnsburgse Boys. Spits Tim Waterink verkast naar De Treffers.

De nieuwe HFC ‘er Max Veerman speelde bij Jong Volendam als middenvelder, maar is dit seizoen bij OFC rechterwingback in het 5-3-2-systeem.

 

zzp-boekhouder

HFC moet het volgend seizoen doen zonder Sietse Brandsma, Koen Tros, Jim Hulleman en Guus Offerhaus.

Linkerwingback John Hilton hoopt ook nog op een transfer, zijn zaakwaarnemer Dries Boussatta is wekelijks aanwezig aan de Spanjaardslaan.

Rechter wingback Desevio Payne heeft zijn contract verlengd, maar is nog aan het revalideren van een operatie aan zijn rechterknie.  Daniel Camara Bos, die ook op die plek uit de voeten kan, gaf afgelopen week aan nog niet met HFC te hebben gesproken over contractverlenging.

De club is bezig om het contract met trainer Tamerus te verlengen