Algemeen

Gianni Oosterhoff van SCPB’22 naar Odin ‘59

Odin-trainer Arjan de Zeeuw heeft de eerste versterking voor komend seizoen vastgelegd. De 27-jarige Gianni Oosterhoff komt over van eerste klasser SCPB’22.

Gianni Oosterhoff groeide op in de Amsterdamse. Hij begon zijn voetbalcarrière bij RKSV Pancratius en speelt al 8 jaar in de selectie.

Gianni speelt sinds drie jaar als rechtsback. Hij begon in de hoofdmacht in eerste instantie als linker- of rechterspits, maar ontwikkelde zich beter door op de rechtsback positie als een moderne, aanvallend ingestelde wingback. Als zijn goeie kwaliteiten noemt hij: “Snelheid, ik ben technisch en ook wel iemand die veel meters maakt voor het team en hard werkt en hard traint. Het klinkt wel heel ideaal maar het is wel zo,” benadrukt hij “Ik ben wel iemand die gemotiveerd is voor het hele elftal.”

boekhouder hoofddorp

“Ik merkte wel sinds twee seizoenen terug dat ik dacht van hé, en ook jongens om me heen, die ook op divisie niveau bij Quick Boys en Ter Leede hebben gespeeld, zeiden dat ik best wel een stapje omhoog kon maken. Ik heb wel altijd de boot afgehouden en een beetje op save gespeeld, dat wat ik eigenlijk vroeger ook altijd heb gedaan. Ik kon naar AFC in de jeugd en ben ook wel gescout geweest door Heerenveen en AZ maar daar is uiteindelijk nooit wat uitgekomen. Ik merk vooral de laatste twee seizoenen dat ik echt wel een stapje omhoog kan maken.”