Zandvoort versterkt zich met Rijnvogels-verdediger Oliver Rifai

Zandvoort-trainer Ted Saunier is momenteel druk bezig om zijn selectie voor volgend seizoen te versterken. Oliver Rifai is de eerste aanwinst voor de huidige koploper van de zaterdag derde klasse. De multifunctionele verdediger komt over van hoofdklasser Rijnvogels.

“Voor ons is de komst van Oliver een bonus,” legt Ted Saunier in een reactie aan Voetbal in Haarlem uit. De keuzeheer van Zandvoort is zeer tevreden met zijn nieuwe speler. “Hij heeft de laatste jaren op verschillende posities gestaan en is daardoor op alle verdedigende plekken inzetbaar.” Saunier wil zijn ploeg op een aantal plekken gericht versterken en Rifai is de eerste.

De 24-jarige Rifai begon met voetballen bij EDO en maakte later de overstap naar Stormvogels/Telstar. Als B-junior verkaste hij naar AZ. Tijdens zijn verblijf in Alkmaar kwam hij tevens uit voor Oranje O16 en later vertegenwoordigde hij ook nationale elftal in de O17. Rifai maakte zijn debuut in het betaalde voetbal bij Telstar. Hij speelde ruim 60 duels bij de profclub uit Velsen, maar koos daarna voor een maatschappelijke carrière. Na twee seizoenen bij FC Lisse gespeeld te hebben, is hij dit seizoen speler van FC Rijnvogels.

Foto: Hans Schalk