Wessel Colijn ook volgend seizoen aan het roer bij United/DAVO

Witte rook uit Schalkwijk. Wessel Colijn is ook volgend seizoen hoofdtrainer bij de zaterdag derdeklasser.

Colijn gaat hiermee zijn tweede seizoen als hoofdtrainer in. Maar eigenlijk heeft hij pas vier competitiewedstrijden op de bank gezeten. Met vijf punten stond de ploeg op de zevende plek op de ranglijst.

“Ik heb het goed naar mijn zin bij de club en zie helemaal geen reden om te vertrekken”, aldus de hoofdcoach. “Na overleg met het bestuur waren we er snel uit.” Al denkt de trainer dat het nog wel even duurt voordat er weer gevoetbald mag worden. “Ik geef het een kleine kans dat we in april weer mogen starten. Zo niet, hoop ik dat we in juni weer aan de gang kunnen gaan zodat we in september gewoon weer een volledige competitie kunnen beginnen.”

Wat verwacht Colijn van het volgende seizoen? “De doelstelling is om in het linkerrijtje mee te doen en als de kans zich voordoet om een periodetitel te bemachtigen in deze sterke competitie.”

Ook bestuurslid Irma Kroon staat er zo in. “Wij gaan graag met Wessel verder maar dan wel een heel seizoen dit keer.  We vertrouwen er op dat we met Wessel in het linkerrijtje kunnen eindigen met hopelijk een periode.”

Tekst: Danny Prinsen
Foto: United/DAVO (foto gemaakt voordat corona uitbrak)