Waterloo vergeet te scoren tegen VVH

Na de wedstrijd schoven beide trainers aan om onder het genot van een drankje de wedstrijd te analyseren. Ger Boeske en Nico van den Berghe zijn beide binnen de club actief door toedoen van hun zoon. Boeske vervulde jaren een bestuursfunctie bij VVH en is nu trainer van de zaterdag 1. Van den Berghe is door zijn zoon trainer van Waterloo geworden, omdat er een team op de been werd gebracht door Raoul samen met zijn vrienden. Dit alles om bij Waterloo weer een waardig selectieteam op de been te brengen.

Beide trainers beamen een gemoedelijke en sportieve wedstrijd waarin Waterloo optisch de betere van het spel had. Het ging alleen slordig met de kansen om en vond tevens een stugge verdediging en een uitstekende keeper op het pad. Het spelbeeld was vooral een aanvallend Waterloo en een goed georganiseerd verdedigend VVH. Aanval na aanval werd afgeslagen door VVH en in de 30ste minuut lag opeens de bal aan de andere kant in het netje. De 0-1 door Danny de Zeeuw was een feit. Tot de rust bleef deze stand op het scorebord.

Na rust bleef Waterloo aandringen en ging op zoek naar de 1-1. De een na de andere aanval werd gepareerd door de verdediging van VVH in samenwerking met keeper v. d. Boogaard en tot overmaat van ramp lag na een aantal speldenprikjes van VVH, in de 86ste minuut, opeens de bal weer bij Waterloo in het net: 0-2 door Jordi Hurkmans. Voor Waterloo een domper, maar Nico v/d Berghe zag toch een aantal lichtpuntjes. “De aanvallen zijn prima, maar wij moeten meer gaan trainen op de afronding”. Ger Boeske sloot af met de woorden “VVH heeft uiteindelijk verdiend gewonnen, want het gaat tenslotte om er 1 meer in te schieten dan je tegenstander. Toch is er nog wel het een en ander te verbeteren aan het spelbeeld”.

Met dank aan Wilfred de Waal