Waterloo strijdend ten onder

Waterloo trad op sportpark Schoonenberg voor de KNVB beker aan tegen GeuzenMiddenmeer. Mocht na rust even hopen op een goed resultaat maar stond na negentig minuten met lege handen.

Het team van coach Nico van de Berghe startte zeer aanvallend. Met veel inzet maakten zij het de bezoekers erg lastig en kregen de nodige mogelijkheden tot scoren. Vooral Mick Dekker was een plaag voor zijn tegenstanders en werkte zich het snot voor de ogen. Na 15 minuten trok GeuzenMiddenmeer de wedstrijd naar zich toe en scoorde binnen 5 minuten 2 keer. Sommige Waterloo spelers konden dit niet verkroppen en lieten zich na een overtreding op Dekker gaan. De ervaren scheidsrechter wist de gemoederen te sussen.

Na rust startte Waterloo weer met veel inzet maar kwam kwaliteit te kort om het de bezoekers lastig te maken. Die kwamen in de 55e minuut op 0-3. Uit een rebound scoorde Abbas Al Ikaili de 1-3 en twee minuten later lag de bal op de stip. Al Ikaili schoot de strafschop binnen en Waterloo rook een goed resultaat. De spelers van GeuzenMiddenmeer hadden dit niet verwacht en raakten hierdoor de voetbalweg kwijt. Met de weinige krachten die zij nog hadden ging Waterloo op weg naar de gelijkmaker, kreeg daarop nog wat mogelijkheden maar vlak voor tijd was het GeuzenMiddenmeer die de einstand op 2-4 bepaalde.

Met dank aan Ap Ras.