MidWest Cup

VVH Velserbroek begint MidWest Cup met ruime zege op SVIJ

Jeroen de Vries kent een uitstekend begint als hoofdtrainer van VVH Velserbroek. Het eerste duel in poule K werd door de tricolores met 1-6 gewonnen van SVIJ.

Lang zag het er niet naar uit dat het duel zou eindigen in een ruime zege. Na een kwartier opende Sander Loogman wel de score voor VVH Velserbroek door een vrije trap mooi in de bovenhoek te krullen, maar 15 minuten later zorgde Melvin Huizinga voor de gelijkmaker. De bezoekers gingen alsnog met een voorsprong rusten, doordat middenvelder Loogman zijn tweede treffer van de middag scoorde.

In het eerste kwartier na de rust liep VVH Velserbroek verder weg van SVIJ. Zakka Arabi zette de 1-3 op zijn naam, waarna Melvin Huizinga met een eigen doelpunt ongelukkig de 1-4 scoorde. Met twee treffers bepaalde Jeffrey Kors de eindstand op 1-6.

Na afloop was Jeroen de Vries een tevreden trainer. “Ik ben blij dat we wat minuten in de benen hebben en dat iedereen heel is gebleven. Er hebben 4 á 5 jongens die net uit de JO-19 komen minuten gemaakt. Een leuke ervaring voor ze en ze hebben het leuk gedaan.”

Alle uitslagen, de standen en het gehele speelprogramma van de MidWest Cup vind je op onze toernooipagina.