Zondag 3e klasse C

VVH geeft 0-3 voorsprong weg tegen DWS

VVH Velserbroek gaat met gemengde gevoelens de winterstop in. Op bezoek bij DWS werd met 3-3 gelijk gespeeld. Enerzijds een prima resultaat, anderzijds teleurstellend na een 0-3 ruststand. Ook de vervelende sfeer in Amsterdam geeft een vervelende nasmaak.

VVH startte het duel uitstekend. Met veel strijd werd nummer drie DWS het vuur aan de schenen gelegd. DWS weet dit seizoen zeer gemakkelijk het doel van de tegenstander te vinden, maar VVH Velserbroek vond het middel om dit te bestrijden. Door twee doelpunten van Mark van der Werff en een treffer van Jeffrey Kors leidde de ploeg van Marcel Faber comfortabel met 0-3 tijdens de rust.

DWS - VVH - Voetbal in Haarlem
VVH Velserbroek speelde 3-3 gelijk bij DWS. (Foto: John Beckman)

Tijdens de thee gebeurde er het een en ander wat volgens VVH Velserbroek de wedstrijd deed kantelen. Veel rumoer en een ingeslagen kleedkamerdeur zorgde voor een intimiderende sfeer. De bezoekers waren de tweede helft onherkenbaar en DWS maakte daar dankbaar gebruik van. De hoog geklasseerde tegenstander zette VVH onder druk en al snel scoorde Juan Carlos de 1-3.

Toen Chad de Jong de 2-3 namens DWS scoorde was het duel weer open. De Amsterdammers voelden dat er meer te halen was en gingen op jacht naar de gelijkmaker. Issam El Bakkali was de man van de 3-3. VVH kwam weinig meer aan voetballen toe en moest toezien hoe DWS nog dichtbij de overwinning kwam toen een vrije trap op de lat eindigde.

VVH gaat door het gelijkspel als nummer zes de winterstop in. De ploeg draait een stuk beter dan het vorige seizoen toen handhaving pas werd bereikt via de nacompetitie. Eind januari staat het eerste competitieduel weer op het programma. Ouderkerk komt dan op bezoek.

Alle uitslagen, de stand en het gehele programma van de zondag derde klasse C vind je op onze klassenpagina.