Zaterdag 4e klasse C

VSV (zat) simpel voorbij DSK

Acht doelpunten. Een geblesseerde scheidsrechter die in de rust moest worden vervangen, de neutrale toeschouwer hoefde zich niet te vervelen bij VSV-DSK. Dat de thuisploeg zeven doelpunten op zijn naam schreef, verraadde wel dat het bepaald geen spannende wedstrijd was in de vierde klasse zaterdag.

ā€˜Slechtsā€™ 7-1 werd het voor VSV. De thuisploeg was vele malen sterker dan DSK. Met een beetje meer precisie en een beetje hoger tempo had het elftal van Paul Meinders makkelijk de dubbele cijfers kunnen halen. VSV deed het zonder Justin Kunst (die het als vlaggenist overigens ook prima deed) en Raymond Barends en dat was te merken in de scherpte voor de goal. Voor rust wisten alleen Wesley van der Linden, Jorian Faasen ā€“ na een enorme fout van DSK-keeper Bart Muller ā€“ en Roy Penders het net te vinden.

DSK kon daar bitter weinig tegenover stellen. De mannen van Sven van Kruiselbergen maakten veel kleine overtredinkjes in de hoop VSV te ontregelen, maar het ontbrak de rood-gelen aan de vaardigheden om zelf te profiteren van de irritatie bij de thuisploeg.

In de pauze bleek de scheidsrechter van dienst te geblesseerd om verder te fluiten. VSV-voorzitter Hans Stoelman was zo sportief om de wedstrijd af te maken. Hij zag dat bij VSV Jesse Kooijman en Donny Klok ingebracht werden, waardoor het klasseverschil wel heel groot werd. Kooijman, Bertholee en twee keer Max Hummel maakten de zevenklapper compleet voor de Velserbroekers. Uit de enige noemenswaardige DSK-aanval van de middag wist Ryan van Doorn de, overigens fraaie, eretreffer te maken.

Alle uitslagen, de stand en het programma van de zaterdag vierde klasse C vind je op onze competitiepagina.

Verslag en foto: Marcel Akerboom