Zondag 3e klasse C

VSV poetst FC Aalsmeer eraf

Vanaf minuut 1 liet VSV FC Aalsmeer weten dat er vandaag niets te halen viel op sportpark de Hofgeest.

In de vijfde minuut kopte Hayo Hendrinks de bal net naast, waar een goal normaal gesproken logischer zou zijn. Het duurde tot de 20ste minuut tot de 1-0 wel op het scorebord kwam. Vanaf 35 meter schoot Denzel Meijer de bal in de touwen en was de show begonnen. Een tijdje bleef het een middenveld wedstrijd, maar na dertig minuten wist VSV weer het net te vinden. Doordat een mooie aanval via Florian Lievense en Niels Anker werd afgerond door Bart Veldhuis. Vlak voor rust werd het zelfs 3-0. Mistasten van de keeper werd afgestraft door Moreno Blom. Ruststand 3-0.

In de rust bleef sterkhouder Denzel Meijer in de kleedkamer. Hij werd vervangen door Bart Bogaart. Dit veranderde niets aan het spelbeeld. VSV ging vrolijk door en vlak na rust wist Malcolm Meijer de 4-0 op het scorebord aan te tekenen. Eigenlijk overliep VSV na rust FC Aalsmeer volledig, maar wist dit niet uit te drukken in veel meer goals. Wel viel in de 58ste minuut door Moreno Blom de 5-0 via wederom een mooie aanval, dit keer over de linkerkant via Tim Sewalt. Wissels vlak na elkaar waren Bram Hillenaar en Kevin Hardendood voor Florian Lievense en Danny de Jong.

Een goal van Tim Sewalt vanuit een directe vrije trap werd op onbegrijpelijke wijze afgekeurd vanwege buitenspel, terwijl de bal in een keer werd ingeschoten. Sewalt haalde zijn gram, door in de 78ste minuut de 6-0 alsnog binnen te schieten. De drie punten werden in de Velserbroek gehouden.

De conclusie was dat VSV heer en meester was en vergat de gasten met dubbele cijfers naar huis te sturen. David Zonneveld kon na een roerige week deze overwinning goed gebruiken om zijn team weer op de rails te krijgen.