Voetbal in Haarlem zoekt verslaggevers en redactionele versterking

Ons platform groeit sterk en daarom zijn we per direct op zoek naar clubwatchers, verslaggevers en redactionele versterkingen om nog meer berichtgeving te kunnen verzorgen.

Morgen (21 mei) bestaat onze website vier jaar. Tijdens de eerste vier jaar zijn we enorm gegroeid en inmiddels bestaat ons team uit een mooie groep toegewijde vrijwilligers. We zijn een platform in het regionale amateurvoetbal dat niet meer weg te denken is. Met onze eigen O-23 Cup, de MidWest Cup (in samenwerking met SportConnection) en de corebusiness – het voorzien van al het regionale nieuws uit het amateurvoetbal – staan we stevig in onze schoenen.

Ons bereik liegt er niet om. Per maand bereiken we zo’n 65.000 voetballiefhebbers uit de regio en daarbuiten. Op Facebook zijn we de grens van 3500 likes inmiddels ruim gepasseerd en op Twitter groeien we ook nog steeds sterk. Maar het is nog niet genoeg! Op 22 juni vindt weer een groot evenement plaats. De ViH Finaledag! Een jeugdwedstrijd, een all-stars-wedstrijd en de finale van de O-23 Cup worden dan gespeeld. Het belooft weer een van onze hoogtepunten te worden..

Daarom zoeken wij per direct redactionele versterkingen, clubwatchers en verslaggevers. Heb jij affiniteit met het regionale voetbal en vind jij het leuk om voor Voetbal in Haarlem verslag te doen van wedstrijden, gebeurtenissen en andere belangrijke zaken? Aarzel niet en solliciteer vandaag nog. We zijn op zoek naar mannen en vrouwen die minimaal 1 zaterdag of zondag per maand beschikbaar zijn.

We bieden je een uitstekend platform om je interesse in het voetbal te kunnen tonen. Je krijgt begeleiding indien nodig en je wordt voorzien van professionele kleding. De openstaande vacatures zijn (vooralsnog) vrijwillig. Ben je geïnteresseerd om ons leuke team te komen versterken, stuur dan je sollicitatie naar redactie@voetbalinhaarlem.nl.